Opening: 00AM - 24PM
Min mening: Politikerne skal bestemme mindre – og ...

Af Mette Thiesen, folketingskandidat for Nye Borgerlige i Nordsjællands Storkreds "Der er noget galt i Danmark", sang John Mogensen i 1971. Nu viser kalenderen 2019, og der er fortsat noget galt i Danmark. Udlændingeproblemerne er store, politikerne bestemmer for meget, og syge og nedslidte danskere .

Get Price
John Mogensen - Wikipedia

John Mogensen (May 5, 1928 – April 10, 1977) was a Danish singer, songwriter and pianist. He was a member of the song quartet Four Jacks (1956-1963) and already then getting popularity as a songwriter but after some years he had a remarkable come back as a solo singer from 1971.

Get Price
Film om John Mogensen får danskerne i biografen - Newsbreak.dk

Torsdag havde filmen om John Mogensen "Så længe jeg lever" premiere. Nordisk Film melder om en forrygende weekend, hvor mange danskere valfartede til de danske biografer, for at se Rasmus Bjerg i hovedrollen som John Mogensen. I premiereweekenden blev der solgt ikke mindre end 91.500 billetter, oplyser Nordisk Film i en pressemeddelelse.

Get Price
Ny spillefilm om John Mogensen – Ekstra Bladet ·

Nov 25, 2010 · Næsten alle danskere kender John Mogensens dansk pop klassikkere 'Der er noget galt i Danmark', 'Nede i møget' eller 'Så længe jeg lever, så længe mit hjerte slår. Og nu er der godt nyt på ...

Get Price
Store Danskere: John Mogensen - DRK DR TV : DIGITALT.TV

Mar 26, 2018 · Mere end 35 år efter hans død, kender de fleste danskere ham stadig som folkets John med de røde seler og de glade sange. Men bag den joviale facade kæmpede John Mogensen gennem hele sit liv med præstationsangst, alkohol og uforløste kunstnerdrømme.

Get Price
John Mogensen kunne skære den danske folkesjæl ud i ...

Kort sagt hygge sig, som vi indfødte danskere gjorde. Ville John Mogensen puste til frygten for det fremmede frem for at arrangere aktiviteter for dem, så de fremmede ville integrere dansk kultur? Jeg mener ikke, at John Mogensen uddybede sine politiske holdninger ud over det, som han formulerede i .

Get Price
Så længe jeg lever... Så længe vil jeg elske dig! | På ...

Det blev ingen stor succes, men det var sjovt at stå i studiet og give den gas. Der var mange andre kendte danskere, der indspillede et nummer – også Michael Meyerheim, som var ambassadør for sagen. Min yngste på 16, har på ingen måde noget forhold til John Mogensen .

Get Price
"John Mogensen" på Danmarksturné | GAFFA.dk ·

Rasmus Bjerg hylder næste år John Mogensen, musikken og historien på en Danmarksturné. "John Mogensen" tager på Danmarksturné og inviterer publikum til fest. Selvom John Mogensen døde i 1977, lever han i bedste velgående, ikke mindst i de danske hjerter. Siden premieren på Ole Bornedals ...

Get Price
Film om John Mogensen får danskerne i biografen - Newsbreak.dk

Torsdag havde filmen om John Mogensen "Så længe jeg lever" premiere. Nordisk Film melder om en forrygende weekend, hvor mange danskere valfartede til de danske biografer, for at se Rasmus Bjerg i hovedrollen som John Mogensen. I premiereweekenden blev der solgt ikke mindre end 91.500 billetter, oplyser Nordisk Film i en pressemeddelelse.

Get Price
John Mogensen - STORE DANSKERE - DOKUMENTAR OM JOHN ...

STORE DANSKERE - DOKUMENTAR OM JOHN MOGENSEN Med jævne mellemrum vises dette fremragende dokumentar program på DR...

Get Price
Skuespiller Rasmus Bjerg: Jeg har brug for en pause - sn ...

Skuespiller Rasmus Bjerg har besluttet at tage en time-out. Han har kørt hårdt på og er snart aktuel som John Mogensen i filmen »Så længe jeg lever«. En film, der lærte ham, at man skal passe på sig selv.

Get Price
Fut i fejemøget – John Mogensen - Det Kongelige Bibliotek

At netop John Mogensen og Fut i fejemøget udgør undtagelsen, der bekræfter regelen, afspejler fint hans status og betydning i den danske slager- og dansktopmusikhistorie. Den største. På mange måder rager John Mogensen op over alle de andre kunstnere, som slog igennem via Dansktoppen i de gyldne år fra 1968 til 1977.

Get Price
John Mogensen kunne skære den danske folkesjæl ud i ...

Kort sagt hygge sig, som vi indfødte danskere gjorde. Ville John Mogensen puste til frygten for det fremmede frem for at arrangere aktiviteter for dem, så de fremmede ville integrere dansk kultur?

Get Price
John Mogensen - m.facebook

John Mogensen. 5.1K likes. John Mogensen, sanger, sangeskriver og pianist, født 5.maj 1928 på Amager & død 10. april 1977. Savnet for evigt, respekteret...

Get Price
Store Danskere: John Mogensen - DRK DR TV : DIGITALT.TV

Mar 26, 2018 · Mere end 35 år efter hans død, kender de fleste danskere ham stadig som folkets John med de røde seler og de glade sange. Men bag den joviale facade kæmpede John Mogensen gennem hele sit liv med præstationsangst, alkohol og uforløste kunstnerdrømme.

Get Price
John Mogensen - STORE DANSKERE - DOKUMENTAR OM JOHN ...

STORE DANSKERE - DOKUMENTAR OM JOHN MOGENSEN Med jævne mellemrum vises dette fremragende dokumentar program på DR...

Get Price
Få Livet skal jo leves af Jakob Faurholt som Indbundet bog ...

Forfattere. Jakob Faurholt & Henrik Smith-Sivertsen Forlagets beskrivelse. LIVET SKAL JO LEVES - John Mogensen-sangbogen af Henrik Smith-Sivertsen og Jakob Faurholt. Sangeren, komponisten og Danmarks dansktop-rebel, John Mogensen (1928-1977), skrev sig direkte ind i den danske folkesjæl med tekster og melodier, som stadig hænger i ører og danseben.

Get Price
Min mening: Politikerne skal bestemme mindre – og ...

Af Mette Thiesen, folketingskandidat for Nye Borgerlige i Nordsjællands Storkreds "Der er noget galt i Danmark", sang John Mogensen i 1971. Nu viser kalenderen 2019, og der er fortsat noget galt i Danmark. Udlændingeproblemerne er store, politikerne bestemmer for meget, og syge og nedslidte danskere .

Get Price
Fut i fejemøjet - John Mogensen - YouTubeClick to view on Bing1:48

Mar 01, 2015 · Ifølge Toft-Nielsens John Mogensen-biografi blev pladen købt af 150.000 danskere. Hvis disse tal er tilnærmelsesvist rigtige, var der tale om den mest sælgende dansktop-single i hele perioden ...

Biografi kaster ikke lys over John Mogensens druk ... ·

Og fordi John og Ruth Mogensen værnede om deres privatliv. »Der er én udgave af John Mogensen, sangeren, der har væltet Dansktoppen og landets foreningshuse med sin hæse stemme«, sagde Ruth til Familie Journalen i 1974, inden hun uden at uddybe det pointerede: »Men der er 364 andre John Mogensen'er«. Øl, brændevin og værthusromantik

Get Price